Accurate screening

Een taalscreening of audit van ElaN bestaat steevast uit drie stappen. Een duidelijk traject voor een duidelijk resultaat.

Vijf of vijfhonderd kandidaten? Maakt niet uit, dankzij onze voordelige Assessment Packs. Daarin vindt u tot 1000 LinguaTesten en/of screeningsgesprekken (via uw onlinecomfortzone MyAudit. Voor grote bedrijven hebben we bovendien een interessante licentieformule.

Vraag gerust ons advies. Ook dat is op maat.

LinguaTest

Beschikt mijn sollicitant of werknemer over de juiste talenkennis voor een functie? Met onze onlinetaaltest weet u het meteen. Ideaal dus om al in een eerste rekruterings- of auditfase het kaf van het koren te scheiden.

Iedere kandidaat krijgt een login en wachtwoord voor de onlinecomfortzone MyElaN. Daar vult hij of zij de LinguaTest in. Meteen na de test krijgt u al de resultaten. U ziet dus onmiddellijk welk vlees u in de kuip hebt. 

Alvast een voorsmaakje? Leg eerst zelf onze gratis LinguaCheck af.

 

Screeningsgesprek

In een tweede fase garanderen we een nog scherper beeld van de taalvaardigheid van iedere deelnemer. De overgebleven kandidaten voeren een persoonlijk gesprek met een ervaren taalscreener. Zo weet u perfect hoe taalvaardig iedere deelnemer is.

Een face-to-facescreening of liever online? U beslist!  

 

Evaluatieverslag

U wilt natuurlijk weten hoe iedere kandidaat heeft gescoord. Raadpleeg gewoon online een gedetailleerd rapport over het screeningsgesprek én de LinguaTest. U kunt zelfs per vraag het antwoord van uw sollicitant of medewerker bekijken.

Op basis van die gegevens evalueert onze taalscreener de actieve en passieve talenkennis van iedere kandidaat. En die koppelen we meteen aan een niveau op de officiële ERK-schaal. Zo weet u perfect of uw kandidaat een groentje dan wel een talenwonder is.

Flexibele taaltrainingen

Stel: uw topkandidaat voldoet aan al uw eisen. Alleen schort er nog wel wat aan zijn of haar talenkennis. Geen probleem: met plezier stippelt ElaN een persoonlijk trainingstraject uit, ook voor expats.

 

Vragen over de duur van een taaltraining of het niveau van uw kandidaten?

Neem vandaag nog contact op met ons.