Internationale mobiliteit

De internationale arbeidsmarkt beweegt als nooit tevoren. Maar al dat talent moet u natuurlijk goed verzorgen. Daarom helpt ElaN bij de selectie en begeleiding van expats en hun gezin. We dompelen hen met plezier onder in de taal en cultuur van hun nieuwe land.

Haalt u nieuwe collega's voor moeilijk in te vullen profielen naar hier? Ook dan komen onze screenings en opleidingen goed van pas. Voor elk knelpuntberoep ontwerpen we een traject op maat.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Internationale mobiliteit

Expats

Van rekrutering tot training, bij ElaN zijn uw expats in goede handen. Heeft uw expat taalles, een vertaling of een tolk nodig? Eén adres: MyElaN. En als u dat wilt, geven we het hele gezin een verkwikkend taal- en cultuurbad.

ElaN Languages - Kids - Research & Development

Knelpuntberoepen

Uw vacatures raken niet ingevuld? Moeilijke arbeidsprofielen zijn uw corebusiness? Ook voor elk knelpuntberoep is ElaN uw ideale taalpartner. Van audits over trainingen tot nazorg. We helpen u de juiste persoon te selecteren en op te leiden. Ook in het buitenland. En met een maximale differentiatie als dat nodig blijkt. Zo stemmen we screenings en trainingen van IT’ers, schoonmakers of elk ander beroep met gemak af op het jargon uit hun sector.

MyElaN

Onze onlinetools bieden uw buitenlands talent een gerust- stellende houvast.

Bovendien behoudt ook u moeiteloos het overzicht. Want via uw persoonlijke comfortzone op MyElaN volgt u de resultaten van al uw kandidaten en werknemers op de voet. Online, waar en wanneer ook.

MyElaN Free

Klanten getuigen

Door de vele zakenreizen die bij mijn functie horen, moest ik overschakelen op onlinelessen om Nederlands te kunnen blijven leren. Mijn eerste keuze was om de lessen via Skype te organiseren, maar ik ben dan snel overgestapt op BabblPro. Het heel eenvoudige webclassconcept is ideaal om een taal op afstand te leren. Ik leer even snel en met even veel comfort als bij face-to-facelessen! Kortom: ik ben heel tevreden over mijn keuze.

Bulat Subaev

Lukoil

Bulat Subaev - Managing Director - Lukoil Central Europe and Benelux

Cultuur

Onze dienstverlening omvat meer dan taal alleen. Want er is meer nodig om je thuis te voelen op een andere plek. Welke gebruiken zijn typisch voor mijn nieuwe thuisland? Hoe stoot ik mijn 'nieuwe landgenoten' niet voor het hoofd? Uw (kersverse) werknemers leren het vooraf tijdens een van onze interculturele workshops.