Kwaliteit

Voor ElaN is een hoogstaande dienstverlening een absolute prioriteit. Ook bij onze HR-taaldiensten. Topkwaliteit, voor minder gaan we niet.

Dat uit zich op alle vlakken. Van onze taalscreenings en audits tot de ontwikkeling van handige tools zoals onze LinguaTest en onze onlinecomfortzone MyElaN.

Onze HR-taaldiensten garanderen de allerbeste begeleiding van al uw medewerkers. Of die nu in België of in het buitenland aan de slag zijn. Voor u verlegt ElaN de grenzen. Samen met onze talentvolle medewerkers, maar net zo goed met u.

ElaN Languages - Kwaliteit

Ervaren screeners

Benieuwd naar het taalniveau van uw sollicitanten of medewerkers? Onze ervaren taalscreeners lichten de taalvaardigheid van iedere kandidaat en werknemer accuraat door. En kennen ieder van hen dan een duidelijke score toe op de ERK-schaal. Zo weet u perfect welk vlees u in de kuip hebt.

Toptaalcoaches

Onze taalexperten staan garant voor taaltrainingstrajecten van topkwaliteit. Krijgt het gezin van uw expats een taal- en cultuurbad? Onze ervaren taaltrainers hebben de didactische kwaliteiten om kinderen op te leiden en leven zich perfect in hun wereld in. Bovendien kennen ze de basisterminologie van de werkvloer als hun broekzak. Ongeacht of ze een ingenieur, verpleegkundige of poetsvrouw opleiden.

Professioneel advies

Komt uw interne kandidaat in aanmerking voor uw vacature of is een taaltraining aan de orde? Haalt uw favoriete sollicitant het vereiste taalniveau? Welke talenkennis ontbreekt er nog in uw salesteam? Uw persoonlijke contactpersoon bij ElaN geeft u deskundig advies over de beste manier om uw taalkapitaal in te zetten of uit te breiden. Na een grondige analyse, dat spreekt.

Heldere afspraken

Laat één ding duidelijk zijn. We maken heldere afspraken en leggen die vast in een samenwerkingsakkoord. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Taaltrainingen voor uw expats? Skills-opleidingen voor uw werknemers? Uw menselijke kapitaal is in goede handen!

Klachten?

Niet tevreden over onze diensten of aanpak? Bedenkingen bij de kwaliteit? Vertel het aan uw persoonlijke contactpersoon bij ElaN!

Dankzij uw opmerkingen maken we onze dienstverlening nog beter.