Klanten getuigen

VF Europe Roos Vande Kerckhove

Al onze Europese HR Managers hebben toegang tot het handige platform MyElaN. Een echte meerwaarde!

Roos Vande Kerckhove

LUKOIL Central Europe and Benelux Bulat Subaev

Een taal op afstand leren gaat heel vlot met BabblPro, de virtuele tool van ElaN. Je geniet van evenveel comfort als bij face-to-facelessen.

Bulat Subaev

Semindex Frank Leysen

Al vijf jaar doe ik een beroep op ElaN voor al mijn vertaalwerk. Hun grootste troef naast de uitstekende kwaliteit? De flexibele, snelle én klantvriendelijke dienstverlening. Ook het onlineplatform MyTranslation is een enorme verbetering. Daar kan ik al mijn opdrachten eenvoudig ingeven, opvolgen en beheren. En dat bespaart mij heel wat werk.

Frank Leysen

Live Media Hilde Mathys

In de audiovisuele wereld hangen vertalingen altijd samen met de deadlines van de videoproducties. En dan is het een hele geruststelling dat we op de diensten van ElaN kunnen rekenen: snel, flexibel en vooral betrouwbaar dankzij een uitstekende supervisie.

Hilde Mathys

Vinçotte Madeleine Lor

Ik werk al een aantal jaar met ElaN samen en ik ben erg tevreden over hun strikte opvolging. Ook de deelnemers zijn keer op keer enthousiast over de trainers en over het puike lesmateriaal.

Madeleine Lor

Head Office Riemer Vanden Berghe

De grote troeven van ElaN Languages? De flexibele aanpak en uitstekende opvolging. Maar wat ik het meest op prijs stel, is dat ze kritisch meedenken over de inhoud en structuur van onze vertaalopdrachten. Zo bouwen we samen aan de allerbeste kwaliteit.

Riemer Vanden Berghe

Mathieu Gijbels Kristien Moelans

ElaN is een flexibel en klantvriendelijk vertaalbureau met het grootste respect voor deadlines. Lastminutevertalingen krijgen we altijd netjes op tijd. Een hele geruststelling!

Kristien Moelans

Nexans Cabling Solutions Marianne Servez

Voor de vertalingen van onze marketingcommunicatie vertrouwt Nexans al jaren op ElaN Languages. Heel belangrijk is dat ‘native’ vertalers met kennis van ons specifieke vakjargon onze teksten onder handen nemen. ElaN staat bovendien altijd garant voor een professionele aanpak, accurate vertalingen en een snelle oplevering.

Marianne Servez

SWIFT Moscow Steven Palsterman

Al vijf jaar vertrouwt SWIFT in Moskou al zijn vertaalwerk, tolkopdrachten en taaltrainingen toe aan ElaN. We stellen hun professionalisme en het uitstekende niveau van hun vertalers en trainers op prijs. En ook over de kwaliteit en flexibiliteit zijn we uitermate tevreden.

Steven Palsterman

Roland DG Benelux Marie Swinnen

We vertrouwen al jaren op ElaN voor onze vertalingen. Waarom? De hoge kwaliteit en strakke levertermijnen.
De fijne relatie met de medewerkers is de kers op de taart.

Marie Swinnen