MyTraining

Efficiëntie en gebruiksgemak: dé troeven van MyTraining, uw persoonlijke taaltrainingszone op MyElaN. Het ideale onlineplatform voor zowel cursist, taaltrainer als HR-verantwoordelijke.

MyElaN - MyTraining

MyTranslation

Een optimaal comfort voor iedere gebruiker: dat is het uitgangspunt van MyTranslation, uw persoonlijke vertaalzone op MyElaN. Op dit handige onlineplatform ligt het antwoord op al uw vertaalvragen binnen handbereik. Of u nu een projectmanager of aankoper bent.

MyElaN - MyTranslation

MyAudit

De taalscreenings van uw sollicitant op de voet volgen? De resultaten van de taalaudit van uw bedrijf raadplegen? Een fluitje van een cent dankzij MyAudit, uw persoonlijke HR-zone op MyElaN.

MyElaN - MyAudit

ElaN innoveert: MyInterpreting

Comfort en flexibiliteit, dat is ook ons devies bij al onze tolkopdrachten. Met dank aan MyInterpreting, uw persoonlijke tolkenzone op MyElaN. MyInterpreting schiet binnenkort pas echt uit de startblokken. Tot het zover is, bieden uw andere comfortzones op MyElaN een helpende hand. U vindt er online alle relevante informatie over een vergadering of congres. Of u nu de organisator, een deelnemer of een tolk bent.

Op maat

MyElaN in uw huisstijl? Als u dat wilt, steken we dit professionele onlineplatform in de look & feel van uw bedrijf. Vraag gerust naar uw mogelijkheden.