U en wij

ElaN Languages ontwikkelt en commercialiseert taaldiensten voor bedrijven. We bundelen de brains en de passie van de beste taalexperten ter wereld om taal om te zetten in toegevoegde waarde. Om dat te bereiken, evolueert ElaN Languages mee met zijn klanten. Zonder dat we de pijlers van onze werking uit het oog verliezen.

Steeds tot uw dienst!

Het ElaN-team

 1. Direct contact

  Onze medewerkers schrijven en spreken elke taal. Maar in de eerste plaats die van onze klanten. Dat proeft u op elk contactniveau. Geen helpdesktoestanden maar een team van specialisten die u te woord staan als u vragen hebt over elk aspect van onze samenwerking: uw laatste vertaling, uw lopende training, uw factuur ... Neem dus gerust contact met ons op, wanneer ook.

 2. Open communicatie

  Het talenvak heeft voor ons geen geheimen. We vertellen u dan ook meteen wat u kunt en mag verwachten. Daarvoor gaan we ver, vaak zelfs absurd ver. We beloven u kwaliteit, geen mirakels. Daar zijn we graag duidelijk in.

 3. Overtuig uzelf

  Geloof ons niet op ons woord, overtuig uzelf. Klantentevredenheid is voor ons zo belangrijk dat we een eigen kwaliteitsnorm hanteren. Die is een pak strenger dan het kwaliteitscertificaat EN 15038 (voor vertaaldiensten) dat we lang geleden behaalden. Dat willen we dan ook graag bewijzen. We dagen u uit om ons te testen.

 4. Heldere afspraken

  Zodra we weten wat we van elkaar kunnen verwachten, maken we duidelijke afspraken. Want goede afspraken maken goede vrienden. Die afspraken leggen we graag vast in een samenwerkingsovereenkomst.

 5. Uw comfort

  Onze zorg. Duidelijkheid, kwaliteit en comfort zijn de pijlers van onze samenwerking. Daarom maken we uw persoonlijke comfortzone aan. Gebruiksvriendelijk en volledig online. U vindt er alles wat u nodig hebt voor een optimale en zorgeloze taalbeleving.

  Ontdek de kracht van MyElaN.

 6. Word onze partner

  Alles wat we ontwikkelen, ontwikkelen we voor u. Daarom willen we weten wat u écht wilt. Ontwikkel het daarom mét ons. Dankzij uw input maken we samen het verschil. Want wat we samen doen, doen we beter. Lees hier wie nu al onze partners zijn.