Taalcursussen

Wilt u een nieuwe taal leren? Of is uw Frans aan een opfrisbeurt toe? Spijker uw talenkennis dan efficiënt bij met een van onze taalcursusformules.

We spelen optimaal in op de behoeften van uw bedrijf. U bepaalt de doelstellingen, wij ontwerpen uw cursus. Die is niet voor iedereen dezelfde. Want ieders professionele doelen zijn uniek en ieders leerstijl is anders. Daarom is elke taalcursus maatwerk

Op zoek naar een taalcursus op maat van uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte!

Taalcursussen

Formules

Onze flexibele trainingsformules garanderen een perfect traject van startpunt naar doelstelling. U leert een taal waar u het wilt - online, op locatie of een combinatie van beide.

Bovendien volgen onze cursussen u waar u ook gaat. Zo krijgt u via onze nieuwe onlineformule BabblPro individuele taalles op een plek en tijdstip die u het beste uitkomen. Ontdek alle troeven van deze handige formule in het leuke filmpje.

Diensten op maat

Met onze verschillende bouwstenen stellen we elke taalcursus modulair en op uw maat samen. Vervolgens stippelen we het beste leertraject uit, in nauw overleg met u en uw coach. Die kiezen we overigens met de grootste zorg uit. Want zonder hoogstaande taalcoaches geen succesvolle taalopleiding.

MyTraining

Efficiëntie en gebruiksgemak: dé troeven van MyTraining, uw persoonlijke comfortzone op MyElaN. Het ideale onlineplatform voor zowel cursist, taaltrainer als HR-verantwoordelijke.

MyElaN by ElaN Languages

Praktijkgericht

Bij onze taaltrainingen staat uw dagelijkse werkpraktijk centraal. Via de simulatie van reële bedrijfssituaties gaan uw spraak- en schrijfvaardigheden er snel op vooruit. Steevast onder begeleiding van een ervaren taalcoach. Verneem meer over onze pedagogische aanpak: Praktijkgericht en situatiegebonden.

Gratis proeven?

Test meteen uw kennis van het Nederlands, Frans, Duits of Engels met de gratis LinguaCheck.

Meer weten over een taalcursus op maat? Neem vandaag nog contact op voor gratis advies.