Trainingsformules

Gaat u met vakantie? Dan stippelt u wellicht eerst de snelste en beste route uit. Met uw taaltraining gaat het net zo. Want bij ElaN kiest u een perfect trainingstraject aan de hand van verschillende formules: ScribblPro, ClassicPro, BabblPro en MXPro. Individueel of in groep, maar altijd afgestemd op uw persoonlijke taalbehoeften.

Formules - ClassicPro / BabblPro / MX ProClassicPro

ClassicPro is al jaren een succesformule: een taalexpert van ElaN geeft de opleiding bij u in het bedrijf of bij de deelnemers thuis. Het kan natuurlijk ook in onze opleidingslokalen. Tijdens of na de werkuren, of tijdens de lunchpauze. U beslist!

BabblPro

Drukke planning? Het pendelen moe? BabblPro to the rescue! Want BabblPro is een individuele taalles, maar dan 100 % online en dus erg flexibel. U leert uw nieuwe taal op een plek en moment naar keuze, in uw eigen tempo en zonder u te verplaatsen. Zo maakt BabblPro individuele coaching haalbaar voor iedereen.

Wilt u BabblPro aan het werk zien? Maak dan kennis met Joe en kijk hoe hij alle voordelen van BabblPro ontdekt heeft ...

MX Pro

Een geslaagde mix van BabblPro en ClassicPro: dat moet wel MXPro zijn. Want succes zit in de afwisseling. Face-to-facetraining mét onlineondersteuning garandeert meer variatie en dat geeft uw taalvaardigheden een extra boost. Dankzij MXPro benut u de voordelen van elke leermethode optimaal. Het resultaat? U leert sneller en gemakkelijker. Kortom: doeltreffender.

ScribblPro

Oefenen tot u erbij neervalt: dat kan op het zelfstudieplatform ScribblPro. Honderden korte en krachtige oefeningen helpen u om uw Duits, Frans, Engels en Nederlands op te frissen of aan te scherpen. Als voorbereiding op uw taalopleiding. Of om werkpunten aan te pakken of de voeling met de taal niet te verliezen.