Kwaliteit

ElaN doet er alles aan om een hoogstaande dienstverlening te garanderen. Want topkwaliteit leveren, dat is onze missie.

Die kristalheldere boodschap vertaalt zich in alles. Van onze selectie van professionele taalcoaches tot de ontwikkeling van handige tools zoals MyElaN. Van de voortdurende evaluaties van onze trainers en trainingen tot onze constante drang naar innovatie.

Grenzen verleggen, voor minder gaan we niet. Samen met onze coaches, maar net zo goed met u.

ElaN Languages - Kwaliteit - Taaltrainingen

Qfor

Zonder tevreden klanten geen bloeiend bedrijf. We dragen dan ook met gepaste trots het Qfor-kwaliteitslabel voor opleidingsorganisaties (sinds 2000 grootste onderscheiding voor klantentevredenheid!).

Qfor-certificaat

Evaluaties

Meten is weten. Daarom licht ElaN constant elk aspect van een taalcursus door: coach, traject, oefeningen, materiaal ... Natuurlijk mogen ook de deelnemers hun zegje doen. Tussentijds, zodat we direct kunnen bijsturen. Maar ook achteraf. Loopt er iets niet zoals het hoort? Wacht de evaluatie niet af, maar geef uw contactpersoon meteen een seintje. Zo houden we op elk moment de vinger aan de pols.

Taalcoaches

Kwaliteit begint bij uitstekende taalcoaches en die heeft ElaN overvloedig in huis. Natuurlijk laten we hen niet zomaar aan hun lot over. Integendeel: de professionele tools in hun persoonlijke onlinecomfortzone MyTraining maken hun job een stuk eenvoudiger. Bovendien schaven we hun kennis regelmatig bij tijdens opleidingen. En daar plukt u de vruchten van.

Waarvoor staan we?

Duidelijkheid, kwaliteit en comfort. We maken heldere afspraken en leggen die vast in een ondubbelzinnige samenwerkingsovereenkomst. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook op het vlak van kwaliteit. Maar stilstaan is achteruitgaan. Daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om onze service te verbeteren. Met MyElaN bijvoorbeeld: een persoonlijke onlinecomfortzone voor cursist, coach én HR-manager. Tijdwinst gegarandeerd!

Klachten?

Niet tevreden over onze diensten of aanpak? Bedenkingen bij de kwaliteit? Vertel het aan uw contactpersoon bij ElaN! Dankzij uw opmerkingen maken we onze dienstverlening nog beter.