Traject

Een succesvolle taalcursus staat of valt met een doeltreffend traject. Daarom bestaat de weg naar een betere talenkennis bij ElaN uit drie stappen: intake, taaltraining en nazorg.

Eerst analyseren we nauwgezet uw doelen en behoeften. Pas dan stellen we samen met u een opleiding op maat samen. En als kers op de taart helpen we u ook achteraf voeling te houden met uw 'nieuwe' taal.

Hebt u ook voor uw opleiding onze taalhulp nodig? Met een voortraject op maat zetten we u gegarandeerd op het juiste spoor.

Vraag vandaag nog meer info over uw mogelijkheden.

Student - Trainer - Student

Intake

Tijdens een accurate intake selecteert ElaN samen met u de juiste formule en de juiste bouwstenen uit ons taalopleidingsaanbod. Het resultaat: een optimaal parcours. De intake bestaat uit:

  • Analyse van de taalbehoeften
  • LinguaTest (startniveau bepalen)
  • Screeningsgesprek
  • Evaluatierapport

Ontdek alles over het intakeproces.

Training

U stemt uw cursus optimaal af op uw agenda, budget en wensen.

  • Formules voor elke behoefte: ClassicPro, BabblPro, MXPro
  • Individuele of groepstrainingen (individuele trajecten binnen groepstrainingen mogelijk)
  • Veelzijdig trainingsaanbod 
  • Tussentijdse evaluaties
  • Bijsturen tijdens training mogelijk

Alles voor een maximale differentiatie tijdens uw training.

Nazorg

Dankzij onze creatieve nazorg op maat verliest u het contact met uw 'nieuwe' taal niet. Samen kiezen we een werkbare 'onderhoudsformule' uit: op kantoor, volledig online of op locatie ... mogelijkheden zat!

Ontdek alles over onze flexibele nazorgoplossingen.

Voortraject op maat

Soms kan het startniveau van een cursist nog een zetje gebruiken of duiken er vooraf werkpunten op. Dan is een gepersonaliseerd voortraject dé oplossing. Zo verschijnt iedereen perfect voorbereid aan de start van een taalopleiding.

Groentje of polyglot?

Benieuwd naar uw startniveau? Test meteen uw kennis van het Nederlands, Frans, Duits of Engels met de gratis LinguaScan, het kleine broertje van de LinguaTest.

Persoonlijk advies

Wilt u vrijblijvend advies over het ideale leertraject? Op basis van een accurate intake stippelt ElaN het samen met u uit. Een traject dat volledig overeenstemt met uw persoonlijke en professionele taalnoden en -verwachtingen. Vraag snel meer info aan onze projectbeheerders.