Kwaliteit

Een internationaal medisch congres over botoxtherapie? Een voetbalcoach die na een Europese wedstrijd de internationale pers te woord staat? Elke tolkopdracht is anders en vraagt een aanpak op maat door specialisten. En laat ElaN die net in huis hebben. Al meer dan 20 jaar lang. Onze tolken slopen moeiteloos elke toren van Babel en zorgen ervoor dat elke boodschap correct aankomt bij uw anderstalige publiek. Met oog – en vooral oor – voor kwaliteit.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Kwaliteit

Sterk netwerk

ElaN Languages beschikt over een uitgebreid tolkennetwerk. We weten exact welke tolken ervaring hebben met medische, juridische, technische of andere gespecialiseerde onderwerpen. Want een tolk die uw bedrijf, jargon of sector kent, staat garant voor kwaliteit.

Tolkwerk Sterk netwerk

Evalueren

Kwaliteit, dat is ons hoogste goed. 'Holle woorden', horen we u al denken. Niet bij ElaN. Want voor elke opdracht selecteren we gegarandeerd de tolk met de juiste kwaliteiten.

Bovendien lichten we iedere tolk achteraf grondig door. Gebruikte hij de juiste begrippen? Voldeed het taalgebruik aan uw verwachtingen? Met uw feedback als leidraad gaan we na of het in de toekomst nóg beter kan.

Ervaren tolken

Ieder zijn mening. Daar kunnen zelfs wij niets aan veranderen. Wel dat we elkaar begrijpen. En daar hebben we onze ervaren tolken voor. Ook al hebben ze hun hoofdtelefoon op, altijd hebben ze oren naar uw wensen en verwachtingen.

Een tolk van ElaN stapt altijd goed voorbereid zijn tolkencabine binnen. Op de hoogte van het jargon in uw sector en omringd met de juiste technische apparatuur. Zo professioneel zijn ze.

Waarvoor staan we?

Duidelijkheid en kwaliteit. Een team van specialisten speelt in op al uw vragen over elk aspect van onze samenwerking. Mét de hoogste kwaliteit in het achterhoofd. Niet toevallig behaalden we als eerste vertaalbureau in de Benelux de EU-norm EN 15308, het Europese kwaliteitskeurmerk voor vertaaldiensten.

     EN-15038

Klachten

Niet tevreden over onze diensten of aanpak? Bedenkingen bij de kwaliteit? Vertel het aan uw contactpersoon bij ElaN! Dankzij uw opmerkingen maken we onze dienstverlening nog beter.