Tolkmateriaal

ElaN Languages heft de taalbarrières op tijdens uw vergadering, bijeenkomst, congres, conference call, presentatie of onderhandeling. We leveren niet alleen de tolken, maar ook al het materiaal om van uw evenement een succes te maken.

Op zoek naar het beste tolkmateriaal? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tolkwerk Tolkmateriaal

Conferencing

Met onze digitale conferentiesystemen betrekt u alle deelnemers actief bij de discussie en haalt u meer uit uw vergadering. Onze conferentiemicrofoons garanderen een perfect en storingvrij geluid. Want alleen het allerbeste materiaal is goed genoeg. Graag simultaanvertaling via de microfoons? In een handomdraai verbinden we dit systeem met een tolkinstallatie.

Tolkenkoffers

Afhankelijk van de omvang van uw evenement en publiek gebruikt ElaN verschillende systemen. Voor groepen tot twintig personen zijn onze draagbare radiosystemen uiterst geschikt. Ook voor rondleidingen (bv. op industriële locaties) is dit compacte systeem perfect.

Tolkencabines

De infrarode conferentietolksystemen zijn ideaal voor seminaries, rondetafelgesprekken of grote conferenties met honderden mensen. Ze werken met infraroodsignalen en hebben daarom geen last van storende gsm-interferentie.

Voting

Met interactieve voting geeft u de deelnemers letterlijk een stem tijdens uw conferentie. Stemkastjes, software, projectie van de resultaten, grafieken, samenvoeging van uitslagen, aanlevering van resultaten … ElaN begeleidt u tijdens het hele proces: van het ontwerp van het scenario tot de verwerking van de resultaten.

Extra materiaal

Naast de systemen voor simultaantolken verhuurt ElaN ook alle apparatuur die van uw evenementen totale taalprojecten maakt. Multimediaprojectors, draadloze microfoons, lcd-schermen en apparatuur voor video- en geluidsopnames. Kortom, alles. Want efficiënte communicatie is ons vak.