Vertalingen

Geen taal is ons te gek, geen opdracht te complex. Onze specialisten zetten elke tekst feilloos om in een taal naar keuze. Revisie inbegrepen, dat spreekt voor zich. En moet het niet alleen goed, maar ook snel? Geen probleem. Een uitgebreid netwerk van 2000 ervaren vertalers staat voor u klaar.

Bovendien beheert en volgt u via MyTranslation uw vertaalprojecten van a tot z. Online, zonder extra moeite.

Een vertaling nodig? Bezorg ons uw tekst(en) en vraag een vrijblijvende offerte!

Vertalingen

Vertaaldiensten

Vertalen, hertalen ... What's in a name? Deze vertaaldiensten schudden wij voor u uit onze mouw:

  • Vertaling
  • Beëdiging & legalisatie
  • Lokalisatie
  • Revisie
  • Copywriting
  • SEO-copy
  • Ondertiteling
  • Dubbing & voice-over

Specialisaties

Vertaalbureau ElaN Languages voelt zich thuis in elke sector en bij elk onderwerp. Met dank aan ons uitgebreide vertalersnetwerk. Onze grootste specialisatie? Uw vertaling gebeurt door professionals met kennis van úw zaken. Of u nu jurist, medisch vertegenwoordiger, ingenieur, marketeer of industrieel bakker bent. Wij garanderen dat uw boodschap overkomt in elke taal.

MyTranslation

Een optimaal comfort voor iedere gebruiker: dat is het uitgangspunt van MyTranslation, uw persoonlijke vertaalzone op MyElaN. Op dit handige onlineplatform ligt het antwoord op al uw vertaalvragen binnen handbereik. Of u nu een projectmanager of aankoper bent.

MyElaN by ElaN Languages

Gratis proeven?

Als vertaalbureau met 25 jaar ervaring is kwaliteit een hoog goed bij ElaN Languages. Maar overtuig vooral uzelf en vraag een gratis proefvertaling aan (alleen voor bedrijven).

Snel een woord vertalen? Onze onlinevertaalmachine helpt u uit de brand! ElaN is niet verantwoordelijk voor hilarische resultaten.

Sneller en beter!

U wilt waar voor uw geld en hebt niet alle tijd. ElaN zet al zijn mensen en middelen in om uw deadline te halen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Sneller is bij ons nooit duurder. Ontdek snel hoeveel u betaalt als u een tekst laat vertalen door een ElaN-expert.