Kwaliteit

ElaN Languages voldeed als eerste in België aan EN 15038, de Europese norm voor vertaalbureaus. En dat houdt een aantal belangrijke garanties in. Zo bent u er zeker van dat een native vertaler uw teksten vertaalt en een tweede native speaker ze onder handen neemt tijdens een grondige revisie. Bovendien verloopt de rekrutering en selectie van vertalers volgens strenge eisen.

Maar kwaliteit is meer dan een norm, het is een houding. Daarom gaat ElaN nu al verder dan EN 15038. Bijvoorbeeld in de samenwerking met onze vertalers of in de doorgedreven kwaliteitscontrole die we consequent uitvoeren.

ElaN Languages - Kwaliteit - Vertalingen

EN 15038

Ruim 20 jaar levert ElaN Languages vertalingen die elke kwaliteitstest doorstaan. Grootspraak? Allesbehalve. Want in 2008 behaalden we als eerste Belgische vertaalbureau het EU-kwaliteitscertificaat EN 15038 voor vertaaldiensten.

EN 15038 - Bureau Veritas Certification

Onze werkwijze

ElaN Languages is uw vertrouwen meer dan waard. Want de voorbije 20 jaar hebben we een ruime ervaring opgebouwd in het vertaalvak. Onze werkwijze garandeert dan ook topkwaliteit en een maximaal comfort, zonder onaangename verrassingen.

Zo maken we waar nodig gebruik van slimme software en bouwen we systematisch vertaalgeheugens op. Bovendien kunnen we documenten ontvangen én bezorgen in alle mogelijke formaten. En dat is maar een van de vele gratis extra's die we voor u in petto hebben.

Onze experts

Gespecialiseerde vertalers die hun vak én het uwe kennen, bieden een echte meerwaarde. Gelukkig staan wereldwijd 2000 native speakers voor u klaar, ieder met hun specialisatie. De taalkundige en stilistische expertise van onze interne revisoren vormt de kers op de taart. Als team maken ze van elke tekst een correcte en hoogstaande vertaling, in welke talencombinatie ook. Ongeacht uw deadline.

Een vaste vertaler en/of revisor voor uw projecten? Dat kan. Zo zijn uw vertalingen keer op keer van hetzelfde kaliber.

Waarvoor staan we?

Duidelijkheid en kwaliteit. Een team van specialisten speelt in op al uw vragen over elk aspect van onze samenwerking. Mét de hoogste kwaliteit in het achterhoofd. Niet toevallig behaalden we al de kwaliteitslabels Qfor (voor onze taaltrainingen) en EN 15308 (voor ons vertaalwerk).

Qfor     EN-15038

Klachten?

Niet tevreden over onze diensten of aanpak? Bedenkingen bij de kwaliteit? Meld het via MyTranslation. Of vertel het aan uw contactpersoon bij ElaN! Dankzij uw opmerkingen maken we onze dienstverlening nog beter.